ILTIS

Ilmoittautuminen vuoden 2023 kesäkerhoon 27.3.-21.4.2023 - lataa lomake, täytä ja lähetä sähköpostitse

Download Kesäkerhon 2023 ilmoittautumislomake
Kesakerho_hakemus_2023.doc
Microsoft Word 97–2004 Dokument

Saksankielinen iltapäivä ry - lyhennetty Iltis

Saksankielinen iltapäiväkerho Iltis tarjoaa 0.-2.-luokkien oppilaille mukavaa toimintaa turvallisissa puitteissa koulutuntien jälkeen Tammelan koulussa. Kerhon ohjelmassa on leikkiä, ulkoilua, kädentaitoja,pelaamista sekä läksyjen tekoa, ja toisinaan teatteria ja satuhetkiä. Retkeilemme ja juhlimme myös saksalaisen kulttuurin juhlia.

Kerhoon voi hakea kielitaidosta riippumatta. Kerhossa puhutaan saksaa, ja pääosin kerholaiset tulevat Tammelan koulun saksankielisiltä luokilta, mutta muutamia paikkoja on myös muille 1.-2.-luokkalaisille.

Kerho toimii koulupäivinä klo 12-17 ja kerhomaksut määräytyvät Tampereen kaupungin aamu- ja iltapäivätoiminnan hinnaston mukaan. Kerhomaksuun sisältyy välipala.

Kerhoon haetaan Wilman kautta kaupungin yleisessä kerhohaussa. Muina aikoina vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella suoraan yhdistykseltä.

Saksankielisten luokkien vanhemmat perustivat yhdistyksen ja Iltiksen vuonna 2014, edelleen yhdistys toimii vanhempien vapaaehtoisvoimin. Kerhoa vetävät pätevät kielitaitoiset palkatut ohjaajat. Iltis toimii Tampereen kaupungin palveluntarjoajana, ja on saanut kaupungin vuotuisissa arvioinneissa kiitettävää palautetta. Toivotamme kaikki kerholaisten vanhemmat lämpimästi mukaan yhdistyksen toimintaan!

Saksankielinen iltapäivä ry
Ilmarinkatu 17
33500 Tamperee
saksankielineniltapaiva@hotmail.com
http://saksaalapsille.fi/fi_ilt.html
https://www.facebook.com/saksankielineniltapaiva/

Saksankielinen iltapäivä ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on sääntöjensä mukaan:

  • edistää saksankielistä kasvatusta, yhteisöllisyyttä ja lasten hyvinvointia
  • edistää saksankielen harrastusta lapsen parissa

Tarkoituksena toteuttamiseksi yhdistys:

  • järjestää voittoa tavoittelematta ensisijaisesti yhdistyksen jäsenten lapsille kielikylvynomaista saksankielistä kerho- ja harrastetoimintaa, joka sisältää lasten kehitystasoa vastaavia leikkejä, pelejä, lauluja jne.
  • toimii yhteistyössä lasten hyväksi toimivien tahojen kanssa
  • rakentaa yhteistyösuhteita ja harjoittaa saksankielistä kasvatusta koskevaa tiedotustoimintaa
  • seuraa kunnallista päätöksentekoa ja osallistuu lasten hyvinvoinnin edistämiseen toiminta-alueellaan sekä tekee saksankielistä kasvatusta edistäviä esityksiä ja aloitteita

Lisätietoja iltapäiväkerhoon osallistumisesta voi tiedustella suoraan kerhon ohjaajalta kerho.iltis(at)saksaalapsille.fi tai hallitukselta saksankielineniltapaiva(at)hotmail.com

Tapahtumista ja toiminnasta tiedotetaan myös Facebookissa.